jag väntar

men när kommer du?

Gävle hela dagen

vaknade runt 9, klev upp tog en seg frukost framför tvn. sedan vart det till att duscha och greja lite. lära hinna med att cykla förbi syster och hämta en jacka. tog 12 bussen in till stan, träffade matilda där, var ett tag sen jag träffade så det var trevligt iaf=) gick och käka nästan direkt. pasta och fläskfile röra, mums var det! sedan gick vi runt en sväng där till 3 skulle jag tro, då jag träffade på emma och matilda skulle hem för att ladda in för matchen. Var riktigt trevligt att träffa på emma fatkist första dagen vi umgicks, var en riktigt go pingla! så jag gick med emma på stan ett tag till träffade på lite folk vi umgicks med ett tag sedan begav jag mig hemmåt med halv 9 bussen och nu sitter jag här. ska nog gå och lägga mig framför tvn nu, är riktigt trött. som sagt vart inte mer än en tunika, mascara och lite nagellack. hej!

underbart


Fredag

Nej, jag har ju som sagt inte orkat skrivit något nu på senaste dagar. Men som sagt i tisdags vart det bara innebandy träning, skippade fotobllen efter, fick som sagt fint besök sedan:) Onsdags vart det stockholm hela dagen. Igår var jag nog bara hemma, pluggade och tränade mot kvällningen. Såsade i prencip hela dagen. men det är skönte! idag har jag ingne aning var det blir vet inte själv varför jag sitter vaken nu, förutom att magne kurrade så jag gick ner för att äta frukost jag ska nog gå upp och lägga mig nu skulle jag tro, alltid skönt att sova på mätt mage:) jag har behov att åka ner på stan idag, måste som sagt ha ett nytt blad till klubban. Sedan ska jackan komma idag som jag har beställt. men det gör den väl förmodligen inte, förseningar förseningar.. får se om jag tar mig in till gävle. eller om jag bara åker ner på stan här en snabbis.. har ju träning 15:00 - 17:00, måste ju hinna med allt innan den också.. för kvällen har jag inga direkta planer, återstår att se vad som händer.

härligt väder

image106 

back

vart inte mycket itll fynd idag. men men vissa dagar är man lite små trötter då blir det inte mycket till att bära hem i kassarna inte, det var lite tråkigt.
plus ett linne och underkläder

Stockholm!

Steg upp för ett tag sedan och nu lär jag se till att göra mig klar för 07:30 avgår tåget. ska bli en trevligt dag med mamma och syster:)


aj, det måste gjort ont


Jennifer love hewitt

Vilken skillnad, vad mycket smink och allt styling kan göra! inte ser det väl ut som samma person?
image99

ADAM BRODY

Adam Brody, Åh vad tungt det är...
vilken grabb!

GRATTIS

26 år alla redan, grattias! har vart på promenad med mammsen för en timma sedan har precis duschat, nu ska vi iväg på kalas och fira syster. 

igår kom linn över vid 8 tiden, trevligt! kikade på solstrom, tydligen en ny film, den var lite små rysig så vi drog på en lite roligare film efter så de glada minerna kom tillbaka:)

 image95

BEDÅRANDE



Carrie Underwood

Lördag

Har precis ätit påskmat, det gjorde mamma bra! nu ska jag dra igång med lite pluggandet för sedan kommer kusinerna förbi innan de ska åka hemmåt. Ska ut och springa så då vela lillkusin cykla brevid, så då får hon väl ta och göra det då, inte helt fel med sällskap=) Pappa frågade precis om jag vela med honom och Örjan till golfhallen och slå lite, men det återstår att se vad jag orkar med efter springningen, har ju inte heller hållt i en golfklubba på 3 år skulle jag tro att det är så det är nog ingen säkerhet att vara i närheten när jag börjar veva på, haha! ska försöka hinna iväg att sola med mamma också. PÖSS


Fredag

vaknade runt 10, då var det dags att rycka upp sig tyckte jag. tog ne mysig frukost farmör tvn. dona och grejade lite, runt 2 åkte jag och pappa till farmor och farfar för att fira farfars 75 års dag:) mamma vart hemma för hon har lyckats blivit sjuk, hoppas verkligen inte hon smittar av sig. men vilket fall vart där borta tills nu. kusiner och hela tjossan var där, så det var trevligt. han fick sig en ny mobil! bakelser och tårta var underbart. Men på söndag blir det ännu mer då är det syster som åldrar på sig, 26 skulle jag tro att det är. riktig kalashelg det här`=) nu ska jag ta och mysa till det framför tvn resten av kvällen bara.

image102

LOV

skönt! nu är det lov och allt igen. riktigt toppen väder idag måset jag säga, kallt men solen hade sitt sken:) 

Precis kommit hem från skolan där det inte vart så mycket speciellt idag förutom redovisningen av dansen på idrotten. och lite småprat om musikalen i skolan som blir av framöver någon gång.

Precis släppt ut hunden en sväng, så nu ska jag ta och stoppa något i magen plugga lite grann sedan blir det till att träna fotboll ute i kylan vid 4 tiden.  Det ser ut att vara en skapligt lugn kväll med filmmys.


image1040

Kate moss


Trött

ja visst är jag trött. efter man städat ur allt skit ur gaderoben, ja hälften iaf:) blir avfärd till stockholm nästa vecka för shopping. får se vad som finns i kassarna efter den dagen. får hoppas på att man fyndar. nu sitter jag vrålhungrig och vätnar på att mamma ska komma hem och laga något gott:)

Onsdag

Kom hem från skolan för ungefär en timma sedan. Sitter och tittar på sällskapsresan för tillfället, lite smårolig film lär jag säga. nu är EU arbetet klart, mycket skönt!. ska ta och börja med NO arbetet efter filmen tänkte jag. Sedan blir det till att städa gaderoben, en väldans massa kläder som bara ligger och skräpar.


SKÖNT, VINST 5-1,

Drog på en liten utvisning, men försjutton hon knuffade och hackade som en gnu, då rycker locket till slut.. 

Nu sitter man med EU arbetet som sjag sak dra in lite ändringar på för inlämningen tills imorgon. nu är det bara morgondagen kvar och en halv torsdag. sedan är det lov igen, alla redan, javisst går det fort:) 

Tisdag

ikväll är det match igen, även sista på säsongen nu. men det ska bli en rolig match. måset fixa bladet snart. det är som sagt fortfarande inte "inspelat" ännu. måset få lite vrid på bladet. ska iväg och köpa ett wiz igen tror jag. får se hur det blir med alltsammans. ska skriva klart EU arbetet tills imorgon och det sak jag ta och göra nu. puss


!










Du är det där lilla extra, saknar dig kalas mycket!


Måndag redan här

Klev upp i vanlig tid. tog mig en dusch klockan vart mycket så fick ta mig fram på cykeln idag. var ganska kyligt idag, vore underbart att få ha de varma vårvindarna här. skolan drog igång och sedan var det bara att bege sig hemmåt. Suttit med Eum ett bra tag idag, det kommer frammåt men det tar sin lilla tid, lär slita med det där ska nämligen vara inlämnat på onsdag. nyss kommit innan för dörren gjorde mamma sällskap en sväng med hunden. nu sitter jag här med american idol ibakgrunden vissa är verkligen bedrövliga, förstår inte ens varför vissa åker dit..


hockey

Precis kommit hem från jernvallen, hade sällskap av Rebecka, mycket trevligt. Vart en rätt rolig match trotts allt. trodde att grabbarna skulle få stor pisk men inte då. jag hade verkligen fel, tror de vann med 7-0. vart en jäkla fight mitt i allt, 5 st utvisade:o .. nu blir det plugg och en film om det hinns med.

Dagens

Dagens klädsel: blå tunika grå kofta mörkblå nudie jeans
Dagens accesoarer: halsbandet jag alltid bär
Dagens frilla: jadu, hästsvans!
Dagens smink: lite mascara
Dagens bästa: fighten på matchen
Dagens sämsta: ingen ork
Dagens köp: inget inköpt idag
Dagens sysselsättning: hockey tittande
Dagens längtan: han
Dagens låt: Sanna Nielsen - Empty Room
Dagens humör: trött
Dagens saknad: farmor
Dagens kommentar: ingen kommentar
Dagens star: ingen dages, men jeffa gårdagens "match"
Dagens plats: sängen

Söndag

Nyss käkat potatismos, hemmgjord är det bästa som finns, muuums. passade på att laga mat åt hela familjen eftersom pappa arbetar med köket och mamma ligger lite "fyllesjuk" haha. ska fortsättra med EU arbetet nu ska tydligen vara klart itlls på onsdag har resten av arbetet i skolan, inte bra. ska försöka jobba på lite med det nu och greja lite osv. blir ingen fotobllstärning idag för min del, ska istället iväg och kika lite hockey, förmodligen får dem storstryk.


våren på återseende


charlotte perrelli



Charlotte, javisst! precis som tippat. klockren schlagerlåt! Fick de första 5 12erna och drog på till ytterilgare 7 sen, eller har jag fel? men Sannas "Empty room" var mycket fin. det gjorde hon suveränt tycker jag!

Sanna Nielsen - Empty Room


3-3

nejnej.. ingen vinst. men oavgjort. men attans tur det hade 2 min kvar då gör det 3-3 och vi orkar tydligen inte ta ikapp. mycket tråkigt.. samma backpar inne på alla tre målen, otur med det där lär jag säga.. vi hade bollen till 75% på deras sida och hade ett fint spel men bollarna vela inte gå in. väntas cup i örebo ibörjan av april. då får man hoppas på att dagens spel händer med om inte ännu bättre, det bore helskoj! ska nog strax dra igång med pluggandet. behövs. mycket skolarbete nu tycker jag. saik-edsbyn nu får hoppas på att saik tar hem den här finalen, det är dags för de nu! nu startar ju faktist matchen. men ikväll blir det melodifestivalen final och allting ikväll. man har ju blite småfunderingar om vem som ska ta hem segern..  


3-3

nejnej.. ingen vinst. men oavgjort. men attans tur det hade 2 min kvar då gör det 3-3 och vi orkar tydligen inte ta ikapp. mycket tråkigt.. samma backpar inne på alla tre målen, otur med det där lär jag säga.. vi hade bollen till 75% på deras sida och hade ett fint spel men bollarna vela inte gå in. väntas cup i örebo ibörjan av april. då får man hoppas på att dagens spel händer med om inte ännu bättre, det bore helskoj! ska nog strax dra igång med pluggandet. behövs. mycket skolarbete nu tycker jag. saik-edsbyn nu får hoppas på att saik tar hem den här finalen, det är dags för de nu! nu startar ju faktist matchen. men ikväll blir det melodifestivalen final och allting ikväll. man har ju blite småfunderingar om vem som ska ta hem segern..  

innebandy

sitter och laddar upp med aik-falun på tvn, men det är repris från i måndags. men alltid något att hålla utkik efter! :) blir match 12:10 ALBA - STRÖMSBRO återstår att se resultatet, spännande!

evangeline lilly


Fredag, ja visst!

skolan flöt på. men var lite små segt var himmlans trötter idag. men syslöjdsprovet gick bra. men hon la itll ett extra häfte och det var det inte mycket skrivit i. legat framför tvn och såsat i prencip hela dagen. visst är det skönt men har lite plugg jag måset göra men det får bli imorgon de. just nu sitter jag och kikar så ska det låta med pappa för tillfälligt men ska nog ta och bege mig ut på en lite promenix med hunden strax. är tvungen till det när mamma är på fest och har det skoj. 

fernando torres!


Torsdag

har inte haft orken till att skriva på några dagar nu men som sagt. tisdags, vart det rinkbandy skoldm. men en vinst två förluster inget höjdare som sagt, men det var ju inte många som var så skickliga på skridskorna om man säger så, vart lite små pluggande.. och träning. gårdagen var jag iprencip bara hemma. åkte iväg en sväng och handla med mamma, vart lite sugen på att sola så vi åkte iväg och gjorde de innan hemfärden.

idag blir det som sagt dubbelträningar innebandyn slutar 18:30 samtidigt som fotbollsträningen börjar så det är bara att skynda sig dit. ska nu plugga lite till syslöjdsprovet som inte vart av förra veckan som nu ska vara imorgon, får väl hoppas på att det går bra då.. har lite no och so arbete jag måset göra också. gud vad skolan kan ta upp så mycket tid men men, lär ju se det positivt att man lär sig något iaf.


LISTA

Personlighet jag är;
Blyg: ibland så
Smart: inte alltid ^^
Långsam: beror på med vad
Stressad: ibland så
Tålmodig: nej, bara om det verkligne är nödvändigt
Djup: kan hända
Öppen: hyffsatt
Ärlig: jodå, men en lögn eller två blir det ju för alla
Positiv: försöker
Ansvarsfull: jodå

Vänskap jag har;
Svikit en kompis: ja..
Sovit med en tjejkompis: ja
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: haha givetvis. men inget allvarligt 

En kompis som vet allt: inte allt kanske
Berättat hemligheter: jo det händer

Kärlek jag har;
Blivit sårad: ja
Haft/Har stadigt förhållande: jodå det funkade men allt har sitt slut
Krossat någons hjärta: ja
Gett någon ditt hjärta: ja!
Sagt att jag älskar någon och menat det: ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: nej
Varit otrogen: nej

Favoriter favorit;
Låt just nu: inget jag kommer på nu men finns nog några man nöter på..
Pryl: kroppskräm
Film: ingen aning
Bok: burkar inte läsa mer än när det behövs..
Lärare i skolan: inte en aning
Plats: Thailand eller skidbacken
Frukt: plommon och melon


Övrigt jag har;
Sytt: ja
Opererat mig: nej
Cyklat omkull: några gånger, ja
Sjungit i duschen: oftast
Hoppat bungyjump: aldrig;O

Fobi för något: fötter
Sett någon dö: nej
Varit på begravning: ja
Sagt att jag hatar någon: ja

livet;
Svart eller vitt: svart
Rött eller brunt: båda två
Skriva eller tala: båda
Vatten eller coca cola: beror på
Mobil eller mp3: mobil
Snygg eller charmig: båda
Lösgodis eller choklad: choklad
Frukt eller grönsak: frukt
Film eller serie: film
Festa eller softa: båda
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: men fredag har man alltid en längtan till för det är ju liksom starten på det hela
Levande-ljus eller lampa: Levande ljus
Kärlek eller vänskap: båda


Ta ett första steg


,

image44

Ola svensson

vilken dag

steg upp runt 9. tog en duscha och greja lite sedan var bar det av till valbo med mamma. vart inte så mycket mer än lite grejer till innebandyn. tänkte ju köpa en lila linda idag. men inte då fanns ingenstans.. ett par skor vart det iaf. sedan bar det av hemmåt för packning och sedan åka iväg till nynäs för matchning. men inte vart det som man hoppats. förlust igen. jätte tråkigt. hade jätte fint spel i två perioder sen tappad vi, illa. men det ska matchas mot de nästa helg gen, då blir det hemma ohch  är nå fruktarnsvärt revansch sugen! nu ska jag se till att få lite pluggande gjort. sedan mys framför tvn med melodifestivalen igång rullandes. PÖSSS

äntligen fredag!

jätte skönt är det fredag alla redan här. sitter och klurar på om jag ska åka ner på stan och fixa ny linda, den andra är lite utnött som sagt. har redan en linda ligger här hemma men den är grön och gul, skulle bli en skaplig blandning om jag drog på den. ikväll blir det bara att ta det lugnt skulle jag tro har inga planer alls. lite småsegt kanske men jag måste ju som sagt plugga också.

VILKET KAP!

skolan trallade på. dansen på idrotten ska vara klar inom kort. har väl en 2 gånger på oss nu tror jag.
fick stressa hem käk, sen ner på stan och fynda, vattenflaska och innebandyblad, (orc) riktigt skönt var det. är riktigt nöjd. ska ner och köpa ne matchande linda till klubban imorgon skulle jag tro. match mot strösmsbro på lördag. supertaggad in för den matchen! vart inge fotbollsträning nu. så nu blir det rill att plugga på. pööösss


tidfördriv

[x] kysst någon
[ ] hamnat på sjukhus/akuten
[x] förlorat någon jag älskade
[ ] dödat någon
[x] bakat sockerkaka
[x] lyssnat på samma låt en hel natt
[x] ätit godis istället för att gråta
[x] varit ordlös
[  ] hatat värme
[x] skrivit på någons arm
[x] dissat någon som ringt på min mobil
[x] dissat någon som gillar/gillat mig
[x] hatat någon som jag egentligen älskar
[x] ångrat mig
[x] varit svartsjuk
[x] har ätit middag med någon jag tycker om
[x] tror på det övernaturliga
[/] har hatat mina föräldrar
[  ] ätit jättemycket och sedan spytt
[x] hatat min kropp och mitt utseende
[ ] spelat gitarr
[x] sjunger i duschen
[/] har sett någon döende
[x] har vibrerat av nervositet
[x] tagit någon på asset
[x] slängt porslin i väggen
[ ] tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
[ ] gillar inte då folk frågar mig saker.
[/] drömmer ofta mardrömmar
[  ] skulle kunna döda för någon.
[x] skulle dö för någon
[x] har ett smeknamn
[x] somnat på golvet
[ ] åkt buss genom halva sverige
[ ] kastat mig framför ett fordon
[/] brutit kontakten med någon för en kyss
[ ] tagit min kompis pojkvän
[x] cyklat utan händer
[x] känt mig som ett as
[ ] Pussat mig själv i en spegel
[x] viskat i någons öra
[x] skrapat upp knäna
[x] tuggat på ett grässtrå
[ ] hållt i en orm
[ ] varit så full att jag inte kunnat gå
[ ] trott att jag varit odödlig
[ ] kastat min telefon i vattnet
[x] vaknat av att jag gråter
[x] har gråtit i någons närvaro
[x] önskar mig ett liv med en speciell person
[x] har sprungit en kilometer utan uppehåll
[ ] har aldrig ätit fisk
[x] har sett en film mer än tjugo gånger
[x] kysst med öppna ögon
[/] gillar att städa
[x] har varit lunarnörd
[ ] kan tre eller fler språk
[ ] har bra självförtroende
[ ] tror på gud
[/] är en negativ jävel
[/] drömt att jag varit död
[ ] har aldrig druckit öl
[ ] trivs med min kropp
[x] är dålig på att säga nej
[ ] har någon gång känt dödslängtan
[ ] avskyr matte
[ ] har varit på hultsfredsfestivalen
[x] har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
[x] hade gosedjur som liten
[ ] har förlorat en nära vän
[ ] är emot abort
[x
[/] faller nästan alltid för fel personer
[x] skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
[x] gillar muskler
[ ] hatar mjölk
[ ] tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
[ ] verkligen hatar att gå till tandläkaren
[x] gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
[/] vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
[/] älskar någon

helvete

åkte på stryk, 3-2 vill itne säga så  ycket om matchen. en jävla massa skit bara! åkte så fort jag kunde ner itll fotobllträning. helskoj var det! nu är jag riktigt trött ohc ska ta en dusch sen sova. en annan börja ju 10 imorgon, väldigt skönt. friluftsdag också:)

tisdag

vet inte vad det är jag hade lite svårt att somna i natt med men det är dags att börja gå och lägga sig lite tidigare. vart heltrött idag. men nu ska jag ta och piggna till för nu ska det laddas upp för match, Alba - hofors jernvallen 18:30. pösss


måndag

hade lite svårt och somna inatt har inte en aning varför låg och vred säkert en halvtimme innan jag somnade. vaknade vid halsju men usch vad trött jag var. men dagen gick rätt fort endå. vart hemma och legat framför tvn och nyss vart på en liten prommis. P skulle ju kommit nu, men det puckot satte sig på bussen som bara gick till valbo. pffft, :) nu ska jag ta och plugga vidare, prov idag och på fredag,

pic

image42

Stockholm summergames. 06, final. stensätra if-bele barkaby, 2-1

Söndag

vaknade runt halv 10 myste framför tvn med frukost. läste igenom häftet och fick lite pluggande gjort. Har nyss vart ute på en promenad med hunden för att vakna till. nu ska jag ta och plugga lite sedan iväg på fotbollsträning vid halv sju, det ska bli skoj trotts vädret, det är ju inte alltid på topp lär jag ju tala om, men men.


BJÖRN GUSTAVSSON



vilken stjärna!

gävle

steg upp runt halv nio. för jag hade ju tänkt plugga lite innan jag drog i väg till gävle, men så vart det ju inte. de håller på här enre med ledningarna så ajg gick och skulel duscha så kom det brunt vatten, tänkte "vad sjutton är det här?" det visade sig vara rost. jag hoppade ur duschen, fick skjuts till farfar och duschade sedan där så allting årdnande sig til slut. skulle in till gävle med brander vid 12 tiden och det hanns med. trevligt. men det vart inte en enda tröja. istället ett par skor örhängen och nagellack. ska nog in till veckan och leta vidare har några lappar kvar som ligger där och prasslar. nu ska jag vilketfall plugga lite igen. sedan blir det melodifestivalen och käka med fam=)


RSS 2.0