innebandy

träningen gick lite segt, vår tränare var på b-match|-) .. åkte villketfall hem efter träningen, duscha-käka. åkte sedan ner för arr kika på damerna, alba-ggik vart väl en 7-4 tror jag. Kom precis hem iaf. ska lägga mig och kika på tvn innan jag somnar, börjar 10 imorgon så de tär väldigt skönt=)


great

Kom precis hem från skolan, Fick tillbaka no proven idag, vg. har nyss haft ut hundarna en sväng Så nu ska jag passa på att plugga tänkte jag. Sedan iväg på träning:)

halt

Usch va det var halkigt ute må du tro vet inte hur många gånger jag halkade. (titt som tätt) men jag höll mig på benen iaf. Skulle knata hem till Natalie en sväng för att skriva av ett skolarbete. nu ska jag läsa igenom detta innan jag slockar. hej


snö

visst, det knarrar mysigt när man lyfter på fossingarna. men det är endå kallt. Vill ha sommar, skulle vara alla tiders. Kom hem för en timme sen eller två. vart en kort dag idag. Gick hem på A-passet för att fortsätta skriva hemma, det ska skrivas om"tropisk regnskog, antarktis, Sahara öknen m.m" men det är bara att kämpa på så man inte halkar efter. Sen så blir det NO plugg. Vilken dag jag har framför mig.. Och nu är det dags att forsätta med slitandet.

Vid tillfäller sitter jag här och nöter fortfarande och klockan är strax efter 5, lär nog ta ne promenad med hunden snart så jag vaknar till. Det är minst 4-5 gubbar här som håller på arbetar med badrummet. det är snart klart:) men jag får aldrig ro för att plugga de bara skriker och frågar vart saker är och de ska prata osv. "suck"
image11

holla!

Satte mig här en snabbis nu och ska kladda ner dagen här.
kom från skolan var det till att skiva lite på novellen. sedan bar det av till tärning. kom hem för en stund sen gjorde nyss käk och slängde i mig ska iväg på nästa träning till halv 9 :) mycket trevligt. sen blir det hem och sova. missar ju i huvudet på gynning. tusan.
                                                     

HAHAHAHA


längtan

Kom hem för ett tag sedan nu sitter jag framför tvn. Ska ta tag i pluggandet nu och möjligen ta och slänga ihop något ätbart. Dansen på idrotten fick ett litet framsteg iaf.


ops

Vad ska man säga? precis kommit hem från fotbolls matchen. agrevist, ja! låg under med 2-0 kom i kapp och slut resultatet vart då 3-3. Lyckades inte få inte något idag. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Sedan dra igång med lite plugg.


föredetta blogg!

juliavikberg.blogg.se


kvällning

ska ut på promenad med syster och mamma nu.

det var rätt kyligt ute, skönt att komma in i värmen igen!
ska mysa film resten av kvällen nu "på smällen" se om det är nånting då.
               

prov

javisst. svara iaf på alla frågor få se hur det går då. Håkan: den som inte klarar det här provet på ska jag sära skinkerna på och hälla bensin i analen och tända på. jo men skrämmas det är vad han kan!

Sitter och degar framför tvn nu. ska förmodligen ta och röra på rumpan snart och pyssla med något annat. blir en mysfredag dag idag.
 

tänkte beställa kläder så ska ta tag i det och kika runt nu också.

image2

UNDERBART!


RSS 2.0