linn är här

linn kom hit, vart lite tittande på grey´s. tog cyklen ner till videohallen istället. vart någon kommedi, den är rätt sjuk men rolig. nyss fått i oss lite tacos. gått gått! får lite ångest för jag måste plugga men ska nog läsa lite innan jag somnar. blir en ren shoppingdag med brander imorgon:) skönte


Fredag hela veckan

Har bara segat hela förmiddagen, nu har jag suttit tillräckligt här må jag säga. måste ta ut hundarna på en promenad nu, men blir ingen lång för linn fick för sig att vi skulle gå ner till videohallen sen för att hyra film. så ikväll bli det till att umgås med linn film och basta. måste i ta och för sig plugga lite innan.

28 feb

nyss vaknat sitter och äter frukost nu,yougert, flinger och en kopp te:) sitter och små kikar på tvn nu. ska strax dra igång med sysselsättningnara. ska iväg med mamma och handla lite innan hon åker iväg till mora mot kvällningen till lördag för att åka vasaloppet. mina beställning från ellos kom igår också, men det var nog sista gången som jag beställde nu för jag blir då aldrig nöjd lär jag säga. en tunika av fem.

image39

pic: Eva longoria

kvällen

Vart ner på jernvallen en sväng med Rebecka, men uu det var lite små kyligt nu. frös häcken av mig.nu sitter jag hemma nerkrypt i soffan och precis kikat fråga olle, helskoj! nu ska jag fortsätta med tvtittandet. pusss


27 feb

Våren börjar smyga fram. det är underbart. men jag vill trotts allt ha sommar!

Sitter och små kladdar lite på NO uppsattsen, fy så tråkigt det är. får se hur långt jag kommit när dagen är förbi. ska strax ta en promenad med hundarna tänkte jag, så kanske jag piggnar till också. det är ganska hyffsat väder idag endå i jämförelse mot va det var igår. idag blir det en lugn dag inga planer alls faktist. 


Kate lost


tidsfördriv

DAGENS VILL HA: en ny säng
DAGENS KLÄDSEL: ett par mysbyxer och t-shirt
DAGENS SMINK: lite mascara
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT: one republic - stop and stare
DAGENS PLANER: tåv träningar avklarade just nu är det sängen i siktet!
DAGENS SAKNAD: inte saknat någon direkt
DAGENS BÄSTA: skadeglädjen
DAGENS ROLIGASTE: sandra
DAGENS DUMMASTE: syster hund, den skäller så enormt mycket
DAGENS MISSLYCKANDE: sparkade i lilltån i stolen
DAGENS DROG: mobil,data
DAGENS KÖP: inte handlat något
DAGENS GODIS: inte ätit gods idag
DAGENS HUMÖR: hemst trött men endå lite små glad
DAGENS MENING: kämpa, ge aldrig upp!

,


slitsamt

som sagt, tränad innebandy gick okej. sprang över till hockeyn och fick tillbaka cyklen av patrik. var hem och käkade och gled sedan ner till fotobllsträningen. kom precis därifrån. riktigt slitsamt var det. men det var helskoj. jäkla skit värder regn och allt. nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan plugga lite antar jag måste fan ta tag i det där nu redan onsdag imogon. hejdå


tisdag

image12

Bärbara i knät framför tvn, det är rätt skönt men måste jag säga, fast mina ben håller på att somnar. måste nog ta ut hundarna en sväng snart och lär plugga nu. innebandy ikväll. får se hur det blir med fotbollsträningen.

pic´s


image38

Söndag

matchenresultatet vart 2-2 förstår inte, vi har sjunkit nå enormt mycket. sjukt tråkigt. vart en lugn kväll vart ingen fotobllsträning. P kom över, trevligt trevligt. nu ska jag kila till jernvallen ska sitta i sekertariatet och hjälpas åt med allt möjligt., nå små knattecupp av någe slag. ikväll blir det fotobllträning:) hejdå

matchning på g!

legat och såsat framför tvn hela förmiddagen. ska ta och skriva lite på en NO uppsatts nu |-) sedan är det matchning! klent med folk idag, runt en 10 pers. parkhallen, storvik-alba. men nu ska jag kila iväg och packa! hej


med leendet på läpparna



Julia roberts


23 feb

vaknade rätt tidigt imorse tråkigt nog. men anledningen måste ju vara för att man är van vid att kliva upp så tidigt nu. men åker in till gävle med mami vid 1 tiden. åkte till lindholms möbler tror jag det heter, skulle alltså dit och kika möbler. sen begav vi oss in till stan, parfym underkläder och en tröja vart dagens inköpt. hittade ett par fräscha skor som jag funderar att slå till på, det återsåtr att se. alldeles strax ska jag krypa ner och kika någon film. Innebandymatch imorgon, parkhallen, men fy var det är trångt där. matchen är runt halv tre slut vid 5. fotbollsträning halv sju men det blir en aning tajt med tiden.


bedrövligt!

huvudet kokar för fulla muggar och snart rycker locket!!!


onödigt smått vetande om hollywood folket



hillary swank säg ha den vackraste kroppen.



Angelina jolie vackraste läpparna. his eller dis?



Det talas mycket vid om Will smiths öron.

Fredag igen

Riktigt slapp dag, men rätt skönt. vart ut på en tur med hunden alldeles nyss. nu rullar lets dance i bakgrunden. ska ta och krypa ner och kika strax. Underbart skönt med lov nu också.




Sienna Miller


skön snubbe


22 feb

Skolan runt 8, hade ingen lektion på grund av eget shema som fortfarande håller i. fanns ingen data föräns nu, så nu ska de dras igågn med ett NO arbete som ska vara innne om någon vecka men det är lika bra att dra igång.
Till kvällen blir det till att mysa hemma framför tvn med någon film. inga större planer för kvällen är rätt slut om man säger så. hej


JÖSSES

VAD FAN ÄR DET HÄR!?


morgonpigg?

jag är unket trött. ska bege mig till skolan nu.

babe



Wentworth miller

20 feb

gick till skolan vid halv 9 och gjorde provet. det gick okej. drog hem strax före 10. som sagt har eget shema denna vecka så jag gick hem och skulle arbeta. fick ihop 2 sider, inte bra gjort men. det har vart ne riktigt långsam dag jag är riktigt trött. har legat och såsat framför tvn i prencip hela tiden. så kom Andreas och skulel släppa ut hundarna ås lgömde jag säga grattis. men grattias iallfall. Ska till syster och fira honom sedan så då får man hoppas på goda bullar. nu ska jag ta och laga lite mat och och fortsätta mysa framför tvn. hejs

MISCHA BARTON

Mischa Barton, Mischa Barton stillar sitt ha begär

Passar definitivt inte i blont!

GODMORGON GODMORGON!

Nyss slitit mig upp ur sängen, skulle jag få välja så skulle jag gärna kunna ligga kvar där hela dagen lång.
har vilketfall ätit gröt med en kopp jordgubbste, de smakade bra lär jag säga. Strax ska jag läsa igenom till so provet jag ska ha 08:30. Nu ska jag ta och borsta tänderna sedan ge mig iväg.


KISHTI SLÄPPER LOSS


vilken stjärna!


19 feb

Skönt med lite sovmorgon imorse. kom till skolan pluggade till musik och SO provet hela dagen. musikprovet gick bra! nu ska jag plugga till ett SO prov tills imorgon. och ännu ett till fredag.  så nu ska jag dra igång med plugg. sedan ska jag iväg på tärning, får se hur det går med tummen den ömmar fortfarande lite grann. hejdå

Eva ­longoria parker


så klockren! hahahahaha


moonday

måndag igen usch vart fort allt går tiden bara rinner iväg. här ligger jag och såsar med datan i kvät måste sätta igång med att läsa på musikprovet tills imorgon. ska nog läsa på lite itll so provet också tänkte jag återstår att se vad som fastnar.  men tvn drar ju allt över styr alltid någonting som man fastnar vid. 

Stukade tummen börjar bli bättre får se om den tillåter träningen imorgon. Får se till att bita ihop bara.

KLÄDBESTÄLLNING

i förmiddags matchades det, stensätra - strömsbro, vart en 12-0! 2 pytts.. sen ahr ajg abra vart hemma och slappat hela långa dagen den har vart riktigt seg. har äntligen tagit mig tiden till att beställa några klädesplagg som kommer nästa vecka nångång:)

Dagens

Väder: skapligt

Humör: jätte trött

Dagens låt: timbaland- scream
Att göra idag: lägga mig framför tvn finns i siktet just nu!

Måste: plugga

Dagens accosierar : ett per örhängen, halsband

Funderar på: Gårdagens stukade tumme



stukad tumme

jo vinst vart det, stod 6-4, var inte mycket kvar. caror fick en bolll på sin häl så det vart "själv mål" men men, vi klara oss bra på 6-5 som vart slutresulterande. jag lyckades stuka tummen också, ajaj. ska bara ta det lugnt och vila inför morgon dagens fotobllsmatch mot strömsbro. kvällen framför mig, ska hoppa in i duscha nu och plocka ihop lite här. jossan kommer ner hit med brudarna sen. mycket trevligt ska de bli!

HOPP FINNS DET ALLTID

.


lördag

vaknade runt 10, sovit underbart i natt. legat framför tvn och myst hela förmiddagen, så nu är det dags att röra på rumpan och sätta igång med plugg, hoppade fotobllsträningen som var nu på eftermiddagen någon gång, innebandymatch mot kvällningen 16:30 drar det igång, alba ggik bessemer 16:30.

FREDAG

Vid åtta kom jag på att jag hade sovmorgon till 10 för hemkunskapen, när jag kom dit vid 10 tiden, så var SO inställd.. startade dagen med syslöjd vid halv 12. Dannie kom och hälsa på idag också, mycket trevligt att få träffa den pinglan igen! Nu blir det en slut spurt på uppsattsen. tvungen till att skicka iväg den ikväll. men ska nog ta det lugnt och försöka mysa till det här hemma. fotobllsträning runt halv 1 och innebandymatch alba ggik vid halv 5 skulle jag tro.



Torsdag

alla hjärtans
Fick presentkort på guldfynd av mammi, gulligt av henne.
vart inte mycket itll lektioner igår, kör- sedan tog skoldm över resten av dagen, åkte ut, gick på förlust på andra matchen, inte bra! åkte hem slänge i mig lite fil och flinger, sedan iväg på träning, stannade sedan kvar för att kika herr matchen, alba mora 5-5, osis.

image29


gröt

gröt. ska hoppa in i duschen nu. skol dm today! bara att ta nya tag och ladda inför nästa grupp spel. idag blir det plugg på den tid som hinns med. träning till kvällen, sedan herrmatchen med angie om det hinns med. tjaoooooooo!


Alessandra Ambrosio


inser du inte

tes, ska nog dra igång med uppsattsen nu. det behövs, inlämning på fredag. idag har jag bara pluggnadet framför mig. trist! imon är det dags för skoldm också, mycket trevligt ska det bli!


kycklingsallad

den satt underbart nu. på tal om tisdagen. hade liten sovmorgon i morse det var inte helt fel. startade dagen med engelska. fixade ihop skoldm laget idag också. 2 kedjer grejat.sitter med en kycklingsalladen nu ska plugga nu. och sedan iväg på fotobllsträning förmodar jag.


Adriana lima


stört skön


tungt

då var det måndag igen, det går fort nu tiden bara rinner iväg! tog mig upp stax före 7. sen var det bara att bita ihop och bege sig till skolan. det är en liten gnutta jag förstår på matten. Lars-håkan bara surrar på. nu sitter jag här med en kopp te och tittar på one tree hill. underbart. ska sätta igång med pluggandet snart, har en bildanalys jag ska ha klargjord till redovisningen imorgon. sen är det a-passet som jag måste ta tag i.


valbo-träning

var tin itll valbo en sväng med mamma nyss. skrapa ihop lite små fynd. nu ska jag käk och iväg på fotbolls träning :)


sliten!

Precis kommit in från promenaden. tog en vända med mamma och hennes kompis, trevlans var det. mammas jobbar polare odd, 41 var sugen på mig fick jag höra, men usch det var inte alls roligt att höra. fyy nej! hahahaha, nu ska jag ta och plugga och få äta lite tacos och mysa till med melodifestivalen.

klockrent

vi fixade det. både gårdagen och idag. suveränt brudar. 2 vinster. nu börjar det rullas igång här:) ett mål en ass. fick 5 min i slutet. varför, vet jag ej. nu blir det käk och pluggning. inga andra planer för dagen blir till att mysa till med bastu och melodifestivalen ikväll.

FAN VAD VIKTIGT

låg under i första. börja ta ikapp i andra. drog om i tredje .4-3 målet vart det för min del!;) viktigt!
får se om jag skrapar ihop lite mer till skolarbete nu. ska fortsätta titta på filmen också. lär komma i säng i tid ikväll eftersom det är match imorgon med. blir parkhallen "valbo" mot furuvik. hej


alla tiders

Kom precis innan för dörren, ska ta och släppa ut hundarna nu en sväng. ska packa inför matchen om ett tag tänkte jag så jag har det gjort. blir mot aston ikväll som sagt. ska bli spännande. haft en amtch sedan jul uppehållet. nu är det dags att dra igång och börja på ny kula för nu är det slut på förluster. hejjjj


Viktigt!

Fredag, ´sitter på NO och arbetar om stjärnor, går en aning segt. ska försöka slita lite sista halvtimmen nu.
ikväll blir det match mot Aston. får se hur det går om vi kommer igång med fin spelet. hejdå

dubbel

Precis kommit hem från träningarna, vart dubbel idag med damerna efteråt. imorgon blir det match, lördag match, söndag träning. även en mass pluggandet måste ske. ska hoppa in i duschen nu. sedan ta och slita. sitter för tillfället och tittar på QX Gaygala 2008 ^,^

Segt

Segt, har hål i en timme nu. ska försöka komma igång med lite skolarbeta för tillfället. 
Satte med nationella i 180 minuter tidigare idag. men fick endå inte ihop så mycket. bara tokerier med nationella.


nationella

Snart bär det av och ska sättas i gång med nattionella. "uppsatts" och jag är riktigt nervös
Sitter och pluggar nu för den delen. Hade rätt svårt att komma upp men jag tog mig upp till slut. har nyss mättat magen och duschat. underbart. idag blir det bara plugg som vanligt, givetvis träning också, med leendet på läpparna.

image23


haha


evening

som sagt. kom till skolan till 8. hade matte som första lektion. må säga att lars-håkan är snurrig. sedan var det dags för SO och svenska, lunch sen begav jag mig hem runt 12 och skulle arbeta med A-passet men givetvis så finsn inte allt med söker efter, jag hade visst inte sparat det gammla som jag hade kladdat ner ca 4-5 sider. så nu gäller det att ligga i ska vara inlämnat nästa onsdag-, nu har jag precis kommit in, vart ute och knatat runt en vända med hundarna i blötvädret, usch det var ingen höjdare.


SKILLS

Skriv ditt namn med lillfingret:  julia
Skriv ditt namn med armbågen: julia
Skriv ditt namn med pannan:   8u i9q1
Skriv ditt namn med foten: jnuulia
Skriv ditt namn med näsan: julia
Skriv ditt namn med örat: g.lyhk>QA
Skriv ditt namn med munnen: julkia


ONSDAG

i natt sov jag riktigt skönt vakna inte än endaste gång. men nu måste jag kila iväg och borsta gaddarna och greja lite så jag hinner iväg till skolan. Funderar på att beställa kläder. får se om jag hinner med det idag. ska iväg och klippa mig direkt efter skolan sen är det bara till att plugga. hade oturen och glömde spara det jag skrev förra gången så det var bara at börja om på ny kula. det är rätt mycket ska vara stax över 10 sider och jag ska vara klar nästa vecka;o får nog se till att kämpa med det där.


fettisdag

semeldagen är var det är.  men det var inge gått för min del idag. men det skulle sitta fint! nu ska jag ta och plugga sedan bege mig av till träningen.

image17

nej

har nyss tränat, nu snurrar det i huvudet och jag är illamående, uscha
ska kliva in i duschen nu sen få sova ut.


monday

ska plugga nu en timma och sedan rusa iväg på fotbolls träning vid halv 9 snåret. hejdå

godmorgon

Sitter med en kopp vaniljte nu :) förstår inte vad jag gör vaken nu men när jag legat och vridit och vänt en halv timme gav jag upp. ska bege mig till skolan till 8. ska äta lite frukost nu.  

mys

precis vart på promenad med mamma och hunden. ska läsa igenmo lite skolarbete nu innann jag slocknar.

image15

söndag

steg upp runt halv 9, frukost packade drog iväg till samlingen. åkte med klungan in till andersberg för att matcha. 12-0 endå fick jag bara in en pytts, haha. fick en kapning, det gjorde rätt ont.. då var det dusch åkte hem med pappi. middan serverad. sen har jag bara slappat med lite smål plugg ska fortsättra nu.

image14

godmorgon

Vaknade av bullrandet, som de håller på bygger där nere är det inte så lätt att sova. skönt bara att bastun blir klar idag. får se om jag kliver in där ikväll. duschen och resten sätts upp på måndag skulle jag tro, vart förseningar med det. men det blir superfint. Nyss mättat magen med en belåten frukost. ska nog ta och klä på mig nu och plugga lite NO och musik. ska på första utomhus träningen nu snart. burr vad kallt. så har det snöat idag och allt. suck. jag vill ha sommar.

kvällning

Kom precis hem från skolan ska nog snart plugga, tråkigt nog. precis kastat i mig lite gröt för att mätta hungern. Vart en riktigt lungn dag idag. börja strax efter 10 hade kort so slöjd sedan film på no, "the day after tomorrow" fryser ju bara av att se på denna. ska nog ner till videmoix och plocka på mig någon film av syster sedan. mysigt. men lär ju passa på nu innan hon börjar sitt nya jobb på banken.


äntligen fredag

Jovisst fredag, men inga planer för ikväll. det återstår att se vad som händer, blir förmodligen att ligga hemma och mysa med film.

Nu ska jag snart dra mig till skolan. ska ta och röra på rumpan nu så att det händer nånting här. skriver förmodligen mer senare. 


RSS 2.0